Afspraak maken? Bel: 020 - 441 85 28

Over ons

’t Nagelstudiootje Amstelveen Buitenveldert

Bij ’t Nagelstudiootje Amstelveen Buitenveldert wordt je geholpen door nagelstylistes Tamara en Angela. Wij hebben alle twee jarenlang ervaring met (kunst)nagels. Daarbij kiezen wij voor de beste nagelproducten op de markt. Voor kunstnagels in acryl werken wij met CND en wij lakken met de gel lak GelColor van OPI en Pink Gellac. Het resultaat: zeer tevreden klanten, die hun prachtige nagels met trots dragen.

Gezonde nagels en huid

Onze behandelingen aan handen en nagels worden uitgevoerd met respect voor de huid en de natuurlijke nagel. Mooi en gezond gaan bij ons hand in hand. Dit betekend dan ook dat wij de tijd nemen voor elke behandeling. Of het nu gaat om het herstellen van een gebroken (kunst)nagel of een manicure, wij zorgen voor een zo natuurlijk en duurzaam mogelijk resultaat.

Hygiëne

Zonder een goede hygiëne is het niet mogelijk een kwaliteitsbehandeling te geven. Daarom werken wij met schone materialen, die we regelmatig vervangen of desinfecteren. Van onze klanten vragen wij daarin ook om hun medewerking, door voor de behandeling hun handen goed te wassen. Vooraf desinfecteren wij met spray de te behandelen gebieden.

Behandelingen

Je kunt bij ons terecht voor vrijwel elke behandeling voor je nagels. Of het nu gaat om alleen ‘vijlen en lakken’ het ‘wegknippen van velletjes’, een uitgebreide spa manicure, een French manicure of hulp bij het stoppen met nagels bijten; wij garanderen je een professioneel resultaat. Je kunt bij ons niet terecht voor nail- art. Bekijk de tarieven voor hand- en nagelbehandelingen.

We vertellen je graag meer over onze diensten en onze producten. Bel ons gerust, ook voor het maken van een afspraak, op telefoonnummer 020 – 441 85 28.

Tot ziens bij ’t Nagelstudiootje Amstelveen Buitenveldert!

Tamara en Angela