Afspraak maken? Bel: 020 - 441 85 28

GEL NAGELLAK

Langer plezier van mooi gelakte nagels met gel nagellak
Met gel nagellak heb je minstens twee weken geen omkijken naar je gelakte nagels. Ideaal dus voor op vakantie, als je gaat trouwen of wanneer je zelf geen zin en tijd hebt om je nagels te verzorgen.

Een gel lak ziet er uit als ‘gewone’ nagellak, maar blijft veel langer mooi en geeft nog iets van versteviging aan je eigen nagels. Gewone nagellak beschadigt snel en het duurt lang voor het echt goed is uitgehard. Dat vergroot de kans op beschadigingen en ‘afgeven’.

Bij ’t Nagelstudiootje Amstelveen Buitenveldert werken we onder andere met OPI GelColor en Pink Gellac, op dit moment dé topmerken gel nagellak.

Hoe werkt een gel nagellak?

Gel nagellak is een nagellak op basis van een sterke, transparante gel die heel dun op de nagel wordt aangebracht. De gel lak wordt na het aanbrengen droog en uitgehard onder een speciale Led lamp. Dit duurt 30 seconden. Vervolgens wordt in 2 dunne lagen de kleur aangebracht, ook hier geldt dat elke laag 30 seconden moet drogen en uitharden onder de ledlamp. Daarna worden de nagels afgelakt met een beschermende topcoat die ook zorgt voor een mooie, diepe glans. Je kunt kiezen voor een egale kleur lak maar met gel lak kan ook een prachtige French manicure worden aangebracht.

Een lak op basis van gel blijft gemiddeld 2 weken goed zitten op de nagels van je handen. Dit is uiteraard afhankelijk van hetgeen je allemaal doet met je handen.

Ben je aan het stoppen met nagelbijten? Dan kan het aanbrengen van Gel lak je net dat laatste mentale zetje geven om helemaal te stoppen; je nagels worden sterker, groeien rustig door en zijn veel te mooi om op te eten! Gel nagellak is ook heel geschikt voor kunstnagels. De gel nagellakken waarmee we bij ’t Nagelstudiootje Amstelveen Buitenveldert werken tasten de eigen nagel uiteraard niet aan.

Lees meer over gel nagellak bij onze topmerken OPI GelColor of Gellac.

Om je nagels professioneel van een gel lak te laten voorzien, kun je ons bellen voor een afspraak op 020 – 441 85 28