Afspraak maken? Bel: 020 - 441 85 28

Kunstnagels

De kunst van mooie nagels
fingers_bottleKunstnagels – Bij ’t Nagelstudiootje Amstelveen Buitenveldert verstaan we de kunst om voor elke vinger een prachtige kunstnagel te creëren. Korte nagels kunnen we verlengen met tips. We voorzien je natuurlijke nagels van een laagje acryl, dat we mooi in vorm brengen voor een natuurlijk resultaat. Er kunnen heel verschillende redenen zijn om acrylnagels te gaan dragen:

Niet iedereen heeft mooie of sterke natuurlijke nagels. Acrylnagels zijn dan een uitstekende oplossing en als ze goed zijn aangebracht zijn ze nauwelijks van echte nagels te onderscheiden. Als professionele nagelstylistes werken wij graag met de beste materialen voor kunstnagels. Voor acrylnagels is dat CND.

CND acrylnagels
De acryl voor kunstnagels van CND is op dit moment absoluut het beste op de markt. Met dit materiaal kunnen wij niet alleen de mooiste nagels creëren, maar ook garanderen dat ze sterk zijn en lang mooi blijven. Wij zorgen voor een perfecte afwerking.

De mogelijkheden voor de afwerking van acrylnagels zijn eindeloos: een French manicure met een subtiel witte rand, een klassieke blanke lak of juist een kleurtje in een hoogwaardige nagellak die lang houdt zoals OPI GelColor en Pink Gellac. Wij werken uitsluitend met de allerbeste nagelproducten voor een langdurig mooi resultaat.

Wil je meer weten over kunstnagels of acrylnagels of wil je een afspraak maken? Bel ons dan gerust op 020 – 441 85 28