Afspraak maken? Bel: 020 - 441 85 28

FRENCH MANICURE

Ondersteun de natuurlijke schoonheid van je nagels met een French manicure

De zachtroze nagels met witte tip, bekend als de French manicure, is een laktechniek die we bij ’t Nagelstudiootje Amstelveen tot in de perfectie beheersen. Een French manicure geeft je nagels een verzorgde, natuurlijke uitstraling die past bij elke outfit. Deze techniek kan worden toegepast op lange en korte nagels en kan worden aangebracht op je eigen nagels of op acryl/kunstnagels.

Hoe gaan we te werk bij een French manicure

Bij een French manicure beginnen we met:

De French manicure geeft een naturel, maar toch zeer verzorgde uitstraling. Bij kortere nagels doet een French manicure je nagels langer lijken omdat de witte tip een optisch verlengend effect geeft.

Waar komt de French manicure vandaan?

De French manicure komt niet uit Frankrijk zoals je zou denken maar uit Amerika. In de jaren 70 was het voor veel regisseurs een probleem dat elke keer als een actrice haar outfit veranderde ook haar nagellak moest mee veranderen. Dit nam te veel tijd in beslag gedurende de opnamen. Jeff Pink van het merk Orly bedacht daarom een tweekleurige, naturelle look die bij elke outfit goed zou passen.

De combinatie werd niet alleen een hit binnen de filmwereld maar ook op de Parijse catwalks omarmde men de laktechniek toen Pink deze daar introduceerde. Toen de mode-industrie de trend oppakte en het bekendheid kreeg in Amerika, gaf men het de naam French manicure.

De French manicure is dus al zo’n jaar of 40 een succes. Dankzij de moderne gel nagellakken van OPI en Orly blijft het ook zeker 2 weken goed zitten.

Wil je een natuurlijke uitstraling voor je nagels en een lang houdbaar resultaat? Dan krijg je met een French manicure een prachtig resultaat.

Meer weten over de French manicure of direct een afspraak met ons maken? Bel dan met 020 – 441 85 28